Hoppa till sidans innehåll

Den nationella konferensen Idrott och mångfald syftar till att öka kunskapen om mångfaldsfrågor och idrott. I februari 2019 arrangeras Idrott och mångfald för sjätte gången. Huvudtemat för nästa konferens i Karlstad är jämställdhet.

Nu är anmälan öppnad!

30 OKT 2018 09:34
Välkommen till den nationella konferensen Idrott och mångfald som syftar till att öka kunskapen om mångfaldsfrågor inom idrottsrörelsen. I februari 2019 arrangeras Idrott och mångfald för sjätte gången. Huvudtemat för nästa konferens är jämställdhet.
  • Uppdaterad: 30 OKT 2018 09:34

2019 har vi gjort några förändringar för att tillgodose önskemål som kommit fram i samband med vår utvärdering av konferensen 2017. Många av deltagarna framförde då att de vill få mer tid för diskussioner och erfarenhetsutbyte. Vi har därför bjudit in Make Equal som kommer att leda konferensen som erbjuder en blandning av föreläsare, workshops, diskussioner och reflektioner. Make Equal är lösningsfokuserade jämlikhetsexperter som arbetar med metoder och verktyg för praktiskt jämlikhetsarbete. De flyttar fokus från problem till lösningar och resultat.

För att göra dina två konferensdagar så bekväma som möjligt, provar vi denna gång att förlägga konferensen och boendet samt kvällens middag med underhållning på ett och samma hotell, närmare bestämt, på Gustaf Fröding i Karlstad. 

Anmäl dig till konferensen här!

Skribent: Monika Wikström
Epost: This is a mailto link