Hoppa till sidans innehåll

Den nationella konferensen Idrott och mångfald syftar till att öka kunskapen om mångfaldsfrågor och idrott. I februari 2019 arrangeras Idrott och mångfald för sjätte gången. Huvudtemat för nästa konferens i Karlstad är jämställdhet.

Praktiskt information

Nedan hittar du praktisk information inför konferensen!
  • Uppdaterad: 25 JUN 2018 13:27

Hitta till Hotell Gustaf Fröding

Här hittar du information om hur du åker bil till Hotell Gustaf Fröding

Fri parkering utanför hotellet.

Transporter
När du anländer till Karlstad ansvarar du själv för transporten till Hotell Gustaf Fröding. Buss nr 13 från Stora Torget tar dig till hotellet (hållplats Gustaf Fröding). Resan tar cirka 14 min.

Här hittar du busstider med mer.

Enkelbiljett finns att köpa i mobilen via Karlstadsbuss APP, som ett engångskort eller som en förköpt pappersbiljett i en automat. En enkelbiljett som är köpt i mobilen eller som ett engångskort är giltig för aktivering i 365 dagar, efter det är biljetten obrukbar.

Föredrar du Taxi finns t ex: Taxi Solsta, tfn: 054–100 150, Taxi Karlstad, tfn: 054-52 52 52 och Minitaxi, tfn: 054-21 82 18.

Bagage
Det finns en bevakad men olåst garderob vid entrén på hotellet, där kan man lämna jackor och eventuella väskor.

Lunch den 12 och 13 februari
Konferensen startar efter lunch, klockan 13:00. Buffélunch från klockan 11:30 ingår i konferensen på hotell Gustaf Fröding. Efter konferensens slut den 13/2 ingår ”Take away” lunch från cirka kl. 13:15. Du kan antingen ta den med dig eller stanna och äta den på plats.

Middagen
Trerätters middag kl. 20:00, den 12/2 med underhållning avnjuter vi också på Hotell Gustaf Fröding.

Facebook och Twitter
Du kan följa konferensen på Facebook och Twitter
Facebook: Idrott och mångfald
Twitter: @idrottmangfald
#idrottmångfald2019

GDPR
Det kommer att fotas/filmas under konferensen (mingelbilder). Bilderna kommer att hamna i konferensens sociala kanaler. Meddela oss i arrangörsstaben om du inte vill vara med på bild! Då tar vi bort bilder där du är med!

Övrig information
För att ni som deltagare ska kunna vara med och engagera er i olika frågor kommer Make Equal, som leder 2019 års konferens, att använda verktyget Mentimeter, därför är det bra att du har din mobil till hands.

Varmt välkommen till Karlstad!

Skribent: Monika Wikström
Epost: This is a mailto link