Hoppa till sidans innehåll

Värmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation i Värmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda, utbilda och leda distriktets idrott.

Domarprojektet

Genom att identifiera elitdomare och framtida elitdomare i Värmland kommer vi skapa en utbildning enbart för domare som vill satsa på en elitkarriär.

Elitdomare och domare på väg mot elit i Värmland

Värmlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Värmland har under fem års tid genomfört tre olika elitcoachutbildningar. Utbildningarna har varit mycket uppskattade av deltagarna och fått goda omdömen i utvärderingarna. Nu har turen kommit till domarna!
  • Skapad: 25 SEP 2013 14:34

Genom att identifiera elitdomare och framtida elitdomare i Värmland kommer vi skapa en utbildning enbart för domare som vill satsa på en elitkarriär.  Utbildningen kommer inte att omfatta specifik idrottskunnskap i aktuell idrott utan omfatta ämnen som coachning, elitidrottens villkor, kost, ledarskap, m.m.

Vi vänder oss till elitdomare,  och tjejer och killar över 18 år som ännu inte nått upp till elitnivå som domare i sin idrott men som har ambitionen att göra det.

Utbildningen kommer att pågå i 1,5 år och omfatta ca 12 träffar. Vi kommer att plockat ut en grupp domare som kommer att erbjudas denna utbildning. För att vara säkra på att inte missa någon domare behöver vi din hjälp.

Är du intresserad av projektet ber vi dig skicka in en intresseanmälan till This is a mailto link

Till varje namn vill vi ha en enkel meritförteckning som beskriver domarens uppdrag. Vi förbehåller oss rätten att plocka ut vilka domare som erbjuds att gå utbildningen med tanke på antalet utbildningsplatser. 
Skribent: Malin Larsson
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Lars Andersson

Verksamhetsledare
010-476 47 03
This is a mailto link

Postadress:Värmlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress: Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:Tel: 0104764700
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss