Hoppa till sidans innehåll

Värmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation i Värmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda, utbilda och leda distriktets idrott.

Anläggningar

"Ett bra utbud av anläggningar och andra idrottsytor är en förutsättning för att idrotten ska blomstra."

Anläggningar

Ett brett utbud av tillgängliga aktivitetsytor är en förutsättning för all idrott. Att bevara, utveckla och skapa nya anläggningar och idrottsmiljöer är viktigt. De är en källa till glädje och gemenskap samt främjar motion, hälsa och livskvalité.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 15:22

En av RF:s värdegrunder är allas rätt att vara med. Det förutsätter att anläggningar och idrottsmiljöer är och upplevs tillgängliga och välkomnande för alla som vill idrotta.

RF stöderkommunernas samarbete med Distriktsidrottsförbund (DF) för att kartlägga och utreda behovet av anläggningar och idrottsmiljöer för idrott. Allvarligast är bristen på anläggningar och idrottsmiljöer i växande storstäder.

Läs mer om RF:s strategier och arbete kring anläggningar på www.rf.se

Via Riksidrottsförbundet och Värmlands Idrottsförbund finns flera möjligheter till ekonomiskt stöd för din förening. Vi ger också råd om hur din förening kan samverka med andra i ägandet.

Vill du söka bidrag för anläggningar och idrottsmiljöer?

www.svenskidrott.se hittar du mer information om att äga och driva en anläggning, hur du går tillväga om din förening vill bilda en förenings- eller anläggningsallians med era.

Skribent: Malin Larsson
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Per Dalebjer

Distriktsidrottschef
Värmlands Idrottsförbund
SISU Idrottsutbildarna
010-476 47 05
This is a mailto link

 

 

Postadress:Värmlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress: Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:Tel: 0104764700
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss