Hoppa till sidans innehåll

Värmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation i Värmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda, utbilda och leda distriktets idrott.

Motionsidrott

"Idrott är inte bara roligt utan bidrar också till en lyckligare och friskare befolkning. Motionären är en stor del av idrotten."

Motionsidrott i framtidens idrottsförening?

De senaste åren har vi märkt att det skett en stor ökning av människor som motionerar/tränar utanför den traditionella idrotten, se bara hur många som tränar inför och medverkar i alla motionslopp som ingår i den ”Svenska Klassikern”. Vi tror på mer motionsidrott i framtidens idrottsförening och att många av den målgrupp som beskrivs ovan, också skulle vilja vara med i vår fina genuina Svenska Idrottsrörelse.
  • Uppdaterad: 24 JAN 2019 11:24

Där skulle de få uppleva en verksamhet byggd på demokratiska principer med bra aktiviteter, god sammanhållning och mycket glädje, vilket vi är bra på att erbjuda och skapa.

Utvecklar vi vår idrott så att den växer i medlemstal blir det en än starkare medspelare för det viktiga folkhälsoarbetet samtidigt som det ger förutsättningar för framtida Svenska idrottsframgångar, - ”utan bredd ingen topp”!

Om ni är intresserade av att tänka i nya banor t.ex., arbeta med rekrytering av nya målgrupper, skapa nya verksamhetsformer för att nå nya medlemmar, kontakta då oss för vi är gärna ert bollplank i det arbetet!

Skribent: Malin Larsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Värmlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress: Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:Tel: 0104764700
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss