Hoppa till sidans innehåll

Värmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation i Värmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda, utbilda och leda distriktets idrott.

Ett jämställt Värmland

Nu tar vi nästa steg i arbetet med att nå visionen ”Ett jämställt Värmland”. Ett enkelt anslutningssystem där stora som små aktörer är välkomna att visa upp, ansluta och utveckla sitt jämställdhetsarbete. Utifrån jämställdhetsstrategi för Värmland lyfter vi och sprider goda exempel, skapar forum för erfarenhetsutbyte och kompetenshöjande insatser.
  • Uppdaterad: 01 MAR 2019 09:52

Jämställdhet är inte bara ett mål i sig utan också ett viktigt verktyg för regional utveckling, tillväxt och länets framtid. Vi vill att Värmland ska vara ett attraktivt län att bo och verka i. För både kvinnor och män.Länsstrategin Ett jämställt Värmland pekar ut riktningen och har just visionen ett jämställt Värmland. För att lyckas med det behöver vi alla hjälpas åt och ta ett samlat grepp!

Allas bidrag är viktiga och vi vänder oss till alla, från myndigheter och kommuner till organisationer inom den idéburna sektorn och företag. Alla har olika förutsättningar och villkor för arbetet och allas bidrag är viktiga och välkomna! Detta är inte bara positivt för det enskilda företaget, föreningen, myndigheten, kommunen eller organisationen utan för hela Värmlands utveckling och tillväxt. Bli en del av Ett jämställt Värmland nu!

Bli en del av ett Jämställt Värmland

Skribent: Malin Larsson
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Emma Gustafsson

Konsulent
010-476 47 14
This is a mailto link

 

Kontaktperson

Björn Adolfsson

Konsulent
010-476 47 29
This is a mailto link

 

Postadress:Värmlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress: Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:Tel: 0104764700
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss