Hoppa till sidans innehåll

Värmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation i Värmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda, utbilda och leda distriktets idrott.

Folksams Idrottsfond

Är du aktivitets- eller organisationsledare och är mellan 16-25 år? Vill du träffa andra i samma roll och ålder som du? Vill du få ny kunskap och inspiration? Älskar du idrott? Då är LedarCamp något för dig!
  • Uppdaterad: 21 FEB 2019 15:11

Vartannat år delar Folksams Idrottsfond ut stipendier i form av lägerdeltagande. Nästa gång är 2020 så håll ögonen öppna under senare delen av hösten för mer information.
Cirka 200 tjejer och killar chansen att utvecklas som aktivitets- och organisationsledare. LedarCamp är ett läger som inspirerar och stimulerar unga ledare att fortsätta utvecklas inom idrotten. Värdet på stipendiet är cirka 5 000 kronor per deltagare.

Västra Götalands Idrottsförbund samarbetar och arrangerar LedarCamp tillsammans med Värmlands Idrottsförbund.

Ledarcamp 2018 
Under 2018 fick ca 60 tjejer och killar chansen att delta på Ledarcamp som hölls fredag den 4 maj – söndag den 6 maj på Hotell Billingehus i Skövde.

 

Folksams Idrottsfond
En procent av förmögenheten i Folksams Idrottsfond delas årligen ut i form av stipendier. Fonden placerar i svenska och utländska aktier och följer Folksams etiska placeringkriterier gällande mänskliga rättigheter, korruption, tobak, miljö och i Idrottsfonden även alkohol. Fonden förvaltas av Swedbank Robur.Den främsta anledningen till att spara i Folksams Idrottsfond är att ditt sparkapital ska växa, men som synes slår du samtidigt ett slag för den svenska idrotten.

Vill du veta mer om Folksams fondutbud eller börja spara i idrottsfonden går du in på www.folksam.se/sparalana/fonder eller ringer 0771-950 950.

Skribent: Malin Larsson
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Patrik Norlin

Konsulent
010-476 47 17 
This is a mailto link

 

Mer information

Kriterier Folksams Ledarcamp
Information kring nomineringskriterier
Idrotten vill
En sammanfattning av idrottsrörelsens idéprogram.
Folksams fondutbud
Utbud av fonder hos Folksam
RF
Stipendier hos Riksidrottsförbundet
Strategi 2025

Postadress:Värmlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress: Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:Tel: 0104764700
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss