Hoppa till sidans innehåll

Värmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation i Värmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda, utbilda och leda distriktets idrott.

Årets mötespris till Värmlandsidrotten

20 MAR 2018 15:44
Värmlandsidrotten prisat på näringslivsgala.
  • Uppdaterad: 21 MAR 2018 13:22

Värmlandsidrotten har tilldelats Årets mötespris – för Riksidrottsmötet 2017. Det var för fjärde året i rad som Karlstad Convention Bureau delade ut Årets Mötespris, på näringslivsgalan 100 grader Karlstad.

Priset tilldelas en person eller organisation som under året gjort betydande insatser för att utveckla Karlstad som mötesdestination och bidragit till att skapa mervärde för invånare, företag, föreningar och organisationer i regionen.

– Vi är otroligt stolta över att ta emot den här utmärkelsen. Samtidigt vill vi passa på att tacka alla som bidrog till att genomföra ett så lyckat Riksidrottsmöte. Det var verkligen ett lagarbete, säger distriktsidrottschef Per Dalebjer.

Juryns motivering:

”Värmlandsidrotten har på ett förtjänstfullt sätt, genom engagemang och värdskap, ytterligare positionerat länet på den svenska idrottskartan. Det välarrangerade Riksidrottsmötet 2017 har haft ett betydande värde för både Karlstad och regionen.”

 

Skribent: Erik Mattsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Värmlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress: Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:Tel: 0104764700
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss