Hoppa till sidans innehåll

Värmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation i Värmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda, utbilda och leda distriktets idrott.

Snart dags för Stora prova på- dagen

06 MAJ 2019 14:27
Parasport Värmland i samarbete med Värmlandsidrotten och Parasport Sverige bjuder in till kostnadsfria prova på- aktiviteter.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2019 14:27

Lördagen den 11 maj, kl 11-15, arrangeras Stora prova på- dagen i och utanför Sundsta idrottshus i Karlstad. På plats finns ett 30-tal utställande föreningar, förbund och företag för att erbjuda aktiviteter inom parasportområdet och med fokus på tillgänglighet i fritidsutbudet.

– Alla är välkomna. Men vi är extra måna om att nå personer med funktionsvariation, i alla åldrar i vårt län, säger Jan Thorin, kanslist på Parasport Värmland och projektledare för eventet.

Som ett extra dragplåster utöver alla roliga prova på- aktiviteter, kommer också äventyraren och föreläsaren Aron Andersson, just nu aktuell som finalist i TV4:s Vinnarskallar, vara på plats.

– Aron kommer att hålla en föreläsning mellan klockan 14 och 15. Så vi hoppas att många passar på att lyssna på hans spännande berättelse, säger Jan Thorin.

Arrangemanget genomförs av Parasport Värmland i samarbete med Värmlandsidrotten och Parasport Sverige – och med stöd av Karlstads kommun.

För mer info om dagen besök eventsidan på Facebook

Skribent: Erik Mattsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Värmlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress: Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:Tel: 0104764700
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss