Hoppa till sidans innehåll

Värmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation i Värmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda, utbilda och leda distriktets idrott.

Årets stora utbildningsevent närmar sig

14 SEP 2018 10:56
Snart dags för SISU-helgen 2018.
  • Uppdaterad: 14 SEP 2018 10:56

Värmlandsidrotten välkomnar dig och din förening till årets roligaste utbildningsdagar – SISU-helgen den 20-21 oktober på Selma Spa i Sunne.

Missa inte chansen att få kunskap, inspiration och inspel till ditt ledarskap och till din förenings framtid. Under två dagar samlas både ledare och föreningsstyrelser i den stimulerande miljö som Selma Spa erbjuder.

Även i år väljer du och din förening mellan två olika inriktningar:

Den moderna ledaren
För dig som är aktivitetsledare har vi samlat flera duktiga utbildare och föreläsare som delar med sig av sina kunskaper inom områden som exempelvis, "Rörelseträning för maximerad prestation", "Lek- och lustfylld träning" och "Physical literacy".

Den moderna föreningen
Det här spåret är för dig och din föreningsstyrelse. Här erbjuder vi ämnen som "Sociala medier", "Schyst idrott", "Motivationsklimat" och "Föreningskunskap". Samtidigt får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra styrelser.

För mer info och anmälan: https://www.sisuidrottsutbildarna.se/Distrikt/sisuiuvarmland/SISU-helgen2018/

Skribent: Erik Mattsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Värmlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress: Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:Tel: 0104764700
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss